Print Friendly, PDF & Email


Omschrijving:

Luxueze villa in Santiago De La Ribera

Locatie:

Santiago De La Ribera


Fiche nr: 2058-EO

+ Aantal slaapkamers: 4

+ Afstand van centrum: 2 km

+ Afstand van vliegveld: 20 km

+ Afstand van het strand: 1 km

+ Type pand: Villa


Prijs: € 330.000

Informatie:

Uiterst mooie en villaresidentie aan de Costa Calida.

Deze kleinschalige verkaveling ligt in een natuurlijke omgeving met zicht op dennenwoud. Op slecht 3 min. Van de supermarkt en op 1 km van het strand.

Er is keuze uit 3 luxueuze typewoningen met 3 of 4 slaapkamers.

Type 1: Is een lichtrijke gelijkvloersvilla met 3 slaapkamers, 2 badkamers, berging voor wasmachine, volledig ingericht keuken met kookeiland, een ruime woonkamer die uitgeeft op het terras, de tuin en het zwembad. De woonkamer, het terras en de tuin met zwembad zijn zuidelijk georiënteerd. Boven zit een dakterras van 92 m². Prijs 265 000 Euro

Type 2: Is een prachtige L-vormige villa met beneden: een ruime woonkamer met toegang tot het terras, de tuin en het zwembad. Een volledig ingerichte keuken met uitgang naar de tuin, berging voor wasmachine, een eerste zeer ruime slaapkamer met en-suite badkamer en ruime dressing. De woonkamer, het terras en de tuin met zwembad zijn zuidelijk georiënteerd.
Boven: vanuit de kamers heb je toegang tot een mooi zeer ruim zonneterras. Je hebt de keuze om 3 slaapkamers en 2 badkamers te installeren of 2 uiterste ruime slaapkamers met en-suite badkamer en dressing. Prijs 330 000 Euro

Type 3: Is een prachtige villa op een hoekperceel met beneden: een ruime woonkamer met toegang tot het terras, de tuin en het zwembad, een volledig ingerichte keuken, berging voor wasmachine, een eerste ruime slaapkamer met en-suite badkamer. De woonkamer, het terras en de tuin met zwembad zijn zuid-westelijk georiënteerd.
Boven: Zijn er 2 ruime slaapkamers elk met een en-suite badkamer en dressing. Vanuit de kamers heb je toegang tot een mooi en ruim zonneterras. Prijs 395 000 EuroWaar ligt Santiago De La Ribera*:
* Dit is niet de locatie van het pand/project, gelieve ons hiervoor te contacteren.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie (foto’s, ligging, plannen, onze werkwijze,…)