Print Friendly, PDF & Email


Omschrijving:

Designvilla in natuurlijke omgeving

Locatie:

Daya Vieja


Fiche nr: 2017-PM

+ Aantal slaapkamers: 2

+ Afstand van centrum: 1 km

+ Afstand van vliegveld: 25 km

+ Afstand van het strand: 8 km

+ Type pand: Huis, Villa


Prijs: € 203.300

Informatie:

Exclusieve villa’s op slechts enkele minuten van de prestigieuze Golfclubs La Marquesa en de mooie zandstranden van Guardamar del Segura. 

Deze design residentie bestaat uit 9 lichtrijke schakelwoningen met 2 en 3 slaapkamers. Alles in een mooie natuurlijke omgeving en aangename atmosfeer.

De percelen tussen 167 m² en 176 m² zijn onderhoudsvriendelijk. De slaapkamers beschikken over een ensuite badkamer, garderobe, tv-aansluiting, permanente ventilatie en rechtstreekse toegang tot het zwembad. De woon-/eetkamer is het centrum van het huis en is ruim en multifunctioneel ingericht . Doorheen de woning is aandacht voor kwaliteits- en designmaterialen die voor warmte en ruimtelijk gevoel zorgen.

Alle nodige diensten en voorzieningen zitten in de directe omgeving van uw woning: taxi, bus, medisch centrum, bibliotheek, sociaal centrum, sportvoorzieningen… en een ruim aanbod van horecazaken, winkels, supermarkten, winkelcentra en scholen. Ideaal om te genieten van het strand, de bergen, de gastronomie en de sympathieke inwoners van een rustig en gezellig dorp.

Inbegrepen in de prijs: terras – solarium – privé zwembad – zonnepaneel – elektrische zonneblinden – huishoudelijke apparaten – eigen parkeerplaats – aansluitmogelijkheid domotica – pre-installatie centrale airconditioning – eigen tuin

Indeling:

Glvl: Inkom, woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, berging, aangelegde tuin met zwembad, trap naar mooi dakterras. Mogelijkheid om een 3 de slaapkamer met badkamer en toegang tot solarium te installeren. Waar ligt Daya Vieja*:
* Dit is niet de locatie van het pand/project, gelieve ons hiervoor te contacteren.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie (foto’s, ligging, plannen, onze werkwijze,…)